fbpx

Rapla Selveri Suurjooks toimub aastal 2021 juba üheksandat korda ning samaaegselt tänavuseks jooksuks ettevalmistustega on korraldajatel sihikul juba ka järgmine aasta ehk juubelijooksu korraldamine. Hetkel on jooksu toimumine Raplas planeeritud 30. maile, aga loomulikult sõltub kõik selleks ajaks Eestis valitsevast üldisest olukorrast ning võimalustest rahvaspordiürituste korraldamiseks. Eelmisel aastal lükkus jooks sügisesse septembrikuusse ning sai siis ka kuu keskel edukalt läbi viidud, arvestades kõiki seatud nõudeid. Kõik soovijad said osaleda virtuaaljooksul ning see võimalus on ka tänavu. Virtuaaljooks on hea võimalus osalemiseks ka neile, kes sel kuupäeval Raplasse tulla ei saa või tahavad lihtsalt oma seltskonnaga distantsi neile sobival hetkel läbida.

Raplas on tänavu kavas kolm põhidistantsi 5 km, 10 km ja 21 km ehk poolmaraton, millele registreerimine on käimas ja osalejate arv liginemas 500-le. Samuti on uudsena sel aastal kavas noortejooks, mis toimub samuti 5 km distantsil ühe kohaliku ettevõtte egiidi all ja toetusel ning koostööleping noortejooksu osas on lähiajal sõlmimisel. Küll on aga tänavune Rapla Selveri Suurjooks juba saanud nimisponsorid nii 10 km distantsil Atla ja poolmaratoni osas Harvikeri näol ning uudiseid nende lepingute sõlmimisest saate jooksu kodulehel ka lugeda. Unustanud pole korraldajad ka kepikõndijaid ning lapsevankritega distantsi läbijaid, eelkõige 5 km distantsil on nad starti väga oodatud.

Rapla Selveri 9.Suurjooksu korraldajad soovivad kõigile spordi ja jooksusõpradele kena kevadet, mõnusaid jooksutreeninguid ja valmistumist Rapla startideks. Hoiame teid jooksuks valmistumise uudistega jätkuvalt kursis ja soovime kõigile tugevat tervist ja positiivset meelt, mille puudumisel on üks võimalus lihtsalt jooksma minna, endale eesmärk võtta ning Raplas toimuvale jooksuüritusele end kirja panna!